Αυτό το φθινόπωρο η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο μια Πλατφόρμα Μονοδράματος. Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα με πέντε παραστάσεις Μονοδράματος (μονολόγων) καταξιωμένων σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργών. Η εν λόγω Πλατφόρμα προσφέρει στην Πάφο αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο τη δυνατότητα μιας δυναμικής, και οργανωμένης εισόδου στον παγκόσμιο χάρτη των διεθνών διοργανώσεων Φεστιβάλ Μονοδράματος.

Στόχος της ΠΠΕ Πάφος2017 είναι η διοργάνωση ενός σημαντικού διεθνούς φεστιβάλ το 2017 και η ένταξη του στο Διεθνές Φόρουμ Μονοδράματος που αποτελεί τμήμα και επιτροπή του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (ITI). Το πρόγραμμα επιμελείται ο σκηνοθέτης και θεατρολόγος Μηνάς Τίγκιλης, ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή Διεθνούς Μονοδράματος του ΙΤΙ.

To 2016 θα ακολουθήσει, η διοργάνωση ενός Εθνικού Φεστιβάλ Κυπρίων δημιουργών μαζί με σειρά παράλληλων δράσεων, οι οποίες θα προετοιμάσουν τη διοργάνωση και καθιέρωση του θεσμού του Διεθνούς Φεστιβάλ στην Πάφο το 2017. Οι καλύτερες παραστάσεις θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην Πρώτη Διεθνή Διοργάνωση τον Σεπτέμβριο του 2017, που θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση τόσο για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, όσο και για την Κύπρο και την Ευρώπη γενικότερα.

Η φετινή διοργάνωση Μονοδράματος φιλοξενεί ένα πιλοτικό πρόγραμμα με εξαιρετικούς ερμηνευτές σε πέντε Διεθνοπαραστάσεις Μονοδράματος από Ελλάδα, Αγγλία, Τυνησία, Ισραήλ και Κύπρο οι οποίες διακρίθηκαν διεθνώς.

 

Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αρχαίο Ωδείο στις 20:30 και είναι με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους

Για όλες τις παραστάσεις πατήστε εδώ

Είσοδος €5 για μία παράσταση και €15 για όλες τις παραστάσεις

Για εισιτήρια πατήστε εδώ , Γραφεία Πάφος2017, Περίπτερα So Easy stores & Τime out (Πάφος)

 

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..