Ένα πολυπολιτισμικό πρόγραμμα με συναυλίες που θα εμφανίζονται σε διάφορους χώρους της Πάφου, με τραγούδια και αφηγήσεις, μελωδίες και χορούς από μουσικά σχήματα από Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία και Βαλκάνια.

Συνδέοντας την Ανατολή με τη Δύση, γεφυρώνοντας ανθρώπους και πολιτισμούς μέσα από υπαίθριους χώρους, το Πάφος2017 δημιούργησε το πρόγραμμα The Travelling Stage, το οποίο ξεκινώντας από φέτος, θα κορυφωθεί το 2017 με εκατοντάδες εκδηλώσεις σε κάθε πλατεία και χώρο του Ανοικτού Εργοστάσιου Πολιτισμού.

Η Σκηνή που ταξιδεύει διατηρώντας την συμβολική και σημειολογική της σημασία αποτελεί ταυτόχρονα και το εργαλείο για την οργάνωση και μεταφορά εκδηλώσεων σε χώρους απρόβλεπτους, όσο και πιο συμβατικούς. 

Η Σκηνή που ταξιδεύει στις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου, δημιουργώντας γέφυρες, υποδομές και δομές μέσα από συνεργασίες και συνέργειες, στοχεύοντας να γίνει ανοικτή και προσβάσιμη σε καλλιτέχνες και θεατές.

Η Σκηνή που θα ταξιδέψει σε διάφορους χώρους εντός της πόλης, στα περίχωρα και σε κοινότητες της επαρχίας της Πάφου, παρουσιάζοντας μουσικές, αλλά και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις από όλο τον κόσμο.

Η Σκηνή στην πορεία προς το 2017 θα αποτελέσει μια πλατφόρμα πολιτισμικών ανταλλαγών, χώρο διαλόγου και ψυχαγωγίας, πλαίσιο για εκπαιδευτικά προγράμματα και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Για τις εκδηλώσεις πατήστε εδώ

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..