Οι εθελοντές της καρδιάς μας

Είναι ένας ιστός από ανθρώπους, που εξαπλώθηκε δυναμικά στην Πάφο από το 2012, όταν όλες οι πόλεις της Κύπρου πάλευαν για το χρίσμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Αναλαμβάνοντας ενεργά τον ρόλο τους το 2017 στην Πάφο – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, βρίσκονται δίπλα στην ομάδα του Πάφος2017 σε όλα τα επίπεδα, ανταποκρινόμενοι σε όλα τα καλέσματα.

Από το 2016, οι Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, Χορηγοί του Προγράμματος Εθελοντισμού, μοιράζονται το πάθος της ομάδας των εθελοντών και στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή. Θέλοντας να επιβραβεύσουν και να ενισχύσουν τη συμμετοχή των εθελοντών, οι Α/φοι Λανίτη και Coca-Cola διοργάνωσαν την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 ένα καλοκαιρινό πάρτι προς τιμήν τους.

Αυτό τον μήνα, το πρόγραμμα εθελοντών ενισχύεται με 6 εθελοντές από την Ιαπωνία, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε σπίτια αντίστοιχων εθελοντών του Πάφος2017, με την υποστήριξη και συνεργασία του Πολιτιστικού οργανισμού EU-Japan Fest Japan Committee. Οι εθελοντές για 2 εβδομάδες, θα εργαστούν μαζί με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη δημιουργία του 1ου Πάρκου Μύθου και Γλυπτικής, στη Γεροσκήπου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του θεσμού της Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017, ως μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε λαούς και χώρες, φιλοξενούνται εκπρόσωποι από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Novi Sad 2021. Στην Πάφο βρίσκονται μεταξύ μεταξύ άλλων ο Συντονιστής του Προγράμματος Εθελοντών του Novi Sad 2021 και η Mayumi Taniguchi – εκπρόσωπος εθελοντών του οργανισμού EU – Japan Fest Japan Committee, με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών σχετικά με τον εθελοντισμό διεθνώς.

Οι εθελοντές μας, συνεχίζουν να πορεύονται με τον θεσμό, να αποτελούν το παράδειγμα στην κοινωνία και να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Πατήστε εδώ για το video «Οι εθελοντές της Καρδιάς μας»
Πατήστε εδώ για πλάνα από το Πάρτυ των Εθελοντών
Πατήστε εδώ για φωτογραφίες από το Πάρτυ Εθελοντών και γενικές από τις δράσεις της χρονιάς

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εθελοντισμού επικοινώνηστε με τον Υπεύθυνο Εθελοντών κ.Στέλιο Παπαγεωργίου, στο 26955170 ή στο s.papageorgiou@pafos2017.eu  

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..