Πρόγραμμα προβολών: MOVING SCREENS | Πάφος2017

2 – 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 | 20:30
Toποθεσίες προβολών: Κάθηκας 2/8, Στρουμπί 8/8, Αρόδες 10/8, Τίμη 12/8/, Πέγεια 21/8, Κούκλια 22/8, Τσάδα 24/8, Άρμου 28/8
Ο κινηματογράφος ταξιδεύει σε πλατείες κοινοτήτων της Πάφου, αναβιώνοντας τον περιοδεύοντα κινηματογράφο με τη δημιουργία ενός δικτύου προβολών που προσφέρουν τη γοητεία του ανοιχτού, θερινού σινεμά καθώς και ευκαιρίες συνεύρεσης και ψυχαγωγίας.

Δείτε EΔΩ το Promo Video 
Επιχειρηματικός Εταίρος: Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα
Είσοδος ελεύθερη

 

Russell-Crowe_A-Good-Year_2006

Μια καλή Χρονιά (A Good Year) ΗΠΑ 2006, 118’
Κάθηκας 2/8, Αρόδες 10/8, Τίμη 12/8Κούκλια 22/8, Τσάδα 24/8 20:30
Βασισμένη στο μυθιστόρημα του του Peter Mayle, η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός χρηματιστή που ταξιδεύει στη Νότια Γαλλία για να πουλήσει τον αμπελώνα που κληρονόμησε από τον θείο του. Γρήγορα η υπεροπτική του διάθεση απέναντι στην ζωή της επαρχίας αλλάζει παντελώς χάρη στις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων, αλλά και μιας πανέμορφης Γαλλίδας που γνωρίζει. Ο ήρωας θα αφοσιωθεί στην καλλιέργεια του αμπελώνα, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους δυσκολία… Μία γλυκόπικρη ταινία και μία «ηλιόλουστη» παραγωγή για το κρασί, τα ταξίδια, την καλοπέραση αλλά και τις δυσκολίες μιας νέας αρχής.
Σενάριο: Marc Klein
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Ηθοποιοί: Russell Crowe, Abbie Cornish, Marion Cotillard, Freddie Highmore, Albert Finney, Rafe Spall, Archie Panjabi, Richard Coyle, Ben Righton, Patrick Kennedy κ.α.
*Στην Αγγλική γλώσσα με ελληνικούς υπότιτλους
Δείτε ΕΔΩ το trailer της ταινίας 

Είσοδος ελεύθερη


La prima cosa bella (1)

Η Γυναίκα της Ζωής μου (La Prima Cosa Bella) Ιταλία 2010, 125΄
8/8 Στρουμπί,  20:30

Μια ρομαντική κομεντί από την επαρχιακή Ιταλία το 1971, που μεταφέρει την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από την εξαιρετική σκηνοθεσία του Paolo Virzì, κερδίζοντας δεκάδες βραβεία και μια υποψηφιότητα για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία στα Όσκαρ.
Η Άννα, μια όμορφη μητέρα δύο μικρών παιδιών αγωνίζεται με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει τη μικρή οικογένειά της μετά την κατάρρευση του γάμου της. Χωρίς επάγγελμα είναι απελπισμένη να βρει δουλειά και νέο σπίτι. Παρά τις δύσκολες στιγμές, η Άννα διδάσκει με θάρρος τα παιδιά της να αγκαλιάζουν τις μικρές χαρές της ζωής και δεν χάνει ποτέ το πάθος και την αισιόδοξη φύση της , ακόμα κι όταν ο αγαπημένος της γιος την απορρίπτει.
Σενάριο: Francesco Bruni, Francesco Piccolo, Paolo Virzì
Σκηνοθεσία: Paolo Virzì
Ηθοποιοί: Stefania Sandrelli, Valerio Mastandrea, Micaela Ramazzotti, Marco Messeri, Sergio Albelli, Claudia Pandolfi, Fabrizia Sacchi κ.α.

Στην Ιταλική γλώσσα με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους
Δείτε ΕΔΩ το trailer της ταινίας 

Είσοδος ελεύθερη


 Screen-Shot-2017-07-31-at-17.28.34

 The Intouchables (Γαλλία 2011, 112’ )
Πέγεια 21/8, Άρμου 28/8, 20:30
Στο Παρίσι ο τετραπληγικός ιδιόρυθμος αριστοκράτης διανοούμενος Philippe εξετάζει υποψήφιους για τη θέση φροντιστή,   όταν κυριολεκτικά εισβάλει στο σπίτι του ο θρασύς Αφρικανός Driss ζητώντας του να βεβαιώσει την παρουσία του εκεί ώστε να εισπράξει το ανεργιακό του από τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις . Ο Philippe τον προκαλεί να μείνει μαζί του για ένα μήνα ώστε να αποκτήσει εμπειρίες, γεγονός που αλλάζει τη ζωή του Phillipe και των γύρω του.
Σενάριο/σκηνοθεσία: Olivier Nakache, Eric Toledano
Ηθοποιοί: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot, Joséphine de Meaux, Clotilde Mollet, Alba Gaïa Kraghede Bellugi, Cyril Mendy, Salimata Kamate κ.α.

Στη Γαλλική γλώσσα με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους
Δείτε ΕΔΩ το trailer της ταινίας
Είσοδος ελεύθερη

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & Development by Fidelity PWS
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..