Στο πλαίσιο των επαφών με τα οργανωμένα σύνολα της Πάφου, αντιπροσωπεία του Pafos2017 είχε χωριστές συναντήσεις με το Σώμα Προσκόπων Πάφου και την Οργάνωση Σταυραετών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο εθελοντικών οργανώσεων και του Pafos2017 και έγινε εκτενής  ανταλλαγή απόψεων για τη μορφή και το περιεχόμενο της συνεργασίας αυτής.

Μιλώντας εκ μέρους του Pafos2017, το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Σίμος Τσέλεπος τόνισε την ανάγκη για συσπείρωση και συνένωση δυνάμεων στο μέγιστο δυνατό βαθμό, προκειμένου να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της επαρχίας μας που είναι να καταστεί η Πάφος μια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, αντάξια του μεγάλου θεσμού που εκπροσωπεί.

Τόσο οι Πρόσκοποι όσο και οι Σταυραετοί  εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξή τους στην προσπάθεια αυτή και δήλωσαν έτοιμοι να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην επιτυχία των κοινών στόχων και επιδιώξεων, είτε με την οργανωμένη παρουσία τους στις διάφορες δραστηριότητες του Pafos2017, είτε με την ατομική τους συμμετοχή στις Ομάδες των  Εθελοντών.

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..