Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017, ζητεί προσφορές για την εγκατάσταση σκηνής-εξέδρας για την συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Κάστρου στην Πάφο την 1η Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χωροθέτηση: Η χωροθέτηση της εξέδρας θα περιλαμβάνει την κάλυψη της λίμνης δεξιά και αριστερά της γέφυρας που βρίσκεται στην είσοδο του Κάστρου.Επιπλέον, ένα μικρό μέρος της θα καλύψει τον πλακόστρωτο χώρο μπροστά από το Κάστρο.

Διαστάσεις: Οι διαστάσεις της εξέδρας θα πρέπει να καλύπτουν μια επιφάνεια 442 τετραγωνικών μέτρων με πλάτος 26 μέτρα και βάθος 17 μέτρα.

Εγκατάσταση: Η τοποθέτηση της εξέδρας απαιτεί την τμηματική εγκατάστασή της, εξαιτίας του σκέπαστρου (ground support) το οποίο θα τοποθετηθεί επάνω από την εξέδρα και  οι βάσεις του θα στηρίζονται μέσα στο νερό.(Σχ. 1)

Picture1
Σχ.1

Τα κενά 2 μέτρων που απαιτούνται δεξιά και αριστερά για την τοποθέτηση του σκέπαστρου θα πρέπει να κλείσουν έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ενιαία επιφάνεια.
Μετά το πέρας της συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου θα πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποσυναρμολογηθεί το σκέπαστρο ενώ στον χώρο θα παραμείνει το κεντρικό τμήμα της εξέδρας έως 20 Μαΐου.

 

Προαπαιτούμενα: Η ανάδοχος εταιρία θα πρέπει να παρουσιάσει το σχέδιο ασφάλειας και υγείας καθώς και την μελέτη εκτίμησης κινδύνων για την εργασία που αναλαμβάνει σε έντυπη μορφή. Επίσης θα πρέπει να διαθέτει την ασφάλεια ευθύνης εργοδότη και ασφάλεια κοινού την οποία θα παρουσιάσει στον οργανισμό “Πάφος 2017”.
Επιπλέον πιστοποιήσεις σχετικά με την μεθοδολογία διαχείρισης υλικού στην εργασία καθώς και πιστοποιήσεις εργασιακής εμπειρίας του εργατικού δυναμικού θα αποτελούν επιπλέον κριτήρια επιλογής.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Εγκατάσταση εξέδρας: 10 έως 27 Απριλίου 2017
Γενική Δοκιμή: 30 Απριλίου 2017
Συναυλία:1η Μαΐου 2017
Απεγκατάσταση: 2 έως 7 Μαΐου 2017

 

Για διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26-955165 ή στα emails: g.lazoglou@pafos2017.eu και t.vasou@pafos2017.eu
Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών στις 24/03/2017  ώρα 17:00 στα Γραφεία του Οργανισμού ή ηλεκτρονικά στα emails: g.lazoglou@pafos2017.eu και στο t.vasou@pafos2017.eu

 

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..