10
Μαΐου
17:00 — 18:00
Πλατεία Κέννεντυ
Πλατεία Κέννεντυ

Πάφος,
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Let's Move: Bodies in Urban Spaces

Εκκίνηση: Πλατεία Κέννεντυ
Tέλος διαδρομής: Θερινό Θεατράκι Αττικού

O διάσημος αυστριακός καλλιτέχνης Willi Dorner με τους συνεργάτες του δημιουργεί ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον διαδραστικό δρώμενο που αφορά σχηματισμούς σωμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης. Σκοπός της δράσης είναι η εμπλοκή τόσο της κοινωνίας όσο και των επισκεπτών της με στόχο την περιδιάβαση της πόλης μέσα από μια πρωτότυπη διαδρομή. Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μια πορεία στο κέντρο όπου 20 άτομα που επιλέχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από την Esther Steinkogler της ομάδας του Willi Dorner θα βρίσκονται τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία, περιμένοντας να τους ανακαλύψουν.
Η τρίτη δράση του προγράμματος της Κοινωνικής Συμμετοχής πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Αυστριακής Πρεσβείας και του Συνδέσμου Χορού Dance Culture Pafos.

*Η εκδήλωση αυτή έγινε εφικτή με τη συμβολή του INTPA – INTERNATIONAL NET FOR DANCEAND PERFORMANCE AUSTRIA του Tanzquartier Wien, από τα ταμέια της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας της Αυστρίας (BKA) και του Αυστριακού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Ευρώπης, Ενσωμάτωσης και Εξωτερικών Υποθέσεων (BMEIA).
INPTA-Final.indd

Είσοδος ελεύθερη
Photo: Willi Dorner – Bodies in Urban Spaces

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαΐου, 2017
Κατηγορίες Εκδήλωση:
, ,