03
Νοέ
All Day
Αττικόν
Attikon Cinema,

Πάφος,
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

The Animattikon Project

Παρασκευή 3 – Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 
Πολυχώρος Αττικόν

Το Animattikon Project είναι ένα φεστιβάλ ταινιών animation μικρού μήκους που διοργανώνει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σκοπός του είναι να καθιερωθεί ως ετήσια εκδήλωση που θα γιορτάζει την τέχνη του animation. Το φεστιβάλ θα συνδυαστεί με τη διοργάνωση ενός εργαστηρίου animation για παιδιά από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros, το οποίο είναι επίσημος συνεργάτης και συμπαραγωγός του Animattikon Project.
Στη διάρκεια του τριημέρου θα παρουσιαστεί η επίσημη επιλογή ταινιών που υποβλήθηκαν στο Animattikon Project την πρώτη του χρονιά. Θα προβληθούν επίσης οι ταινίες από την επίσημη επιλογή της φετινής έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του κινηματογράφου Αττικόν, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε γενιά της Πάφου και καλλιεργεί μια αίσθηση ενότητας σε όλους τους κατοίκους της πόλης.

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης.
Δείτε ΕΔΩ το promo video
Δείτε ΕΔΩ oλόκληρο το πρόγραμμα του Αnimattikon Project
www.animattikon.com

Είσοδος ελεύθερη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ANIMATTIKON PROJECT

Noεμβρίου 2017 | Αττικόν

Screen Shot 2017-10-30 at 12.55.20

19:00 |  Παρουσίαση της ιστορίας του Φεστιβάλ Animation στην Ύπαιθρο από το Γιώργο Τσαγκάρη
Το The Animattikon Project προσκαλεί το Γιώργο Τσαγγάρη, εμπνευστή και καλλιτεχνικό Διευθυντή του πρώτου Φεστιβάλ Animation της Κύπρου, για μια παρουσίαση της ιστορικής διαδρομής του φεστιβάλ, που γεννήθηκε το 2002 στην Κυπριακή Ύπαιθρο και έκτοτε διαδίδει το ανεξάρτητο σινεμά Animation σε ολόκληρη την Κύπρο.

4633302809_456x256

20:00 | ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ / ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Το The Animattikon Project εγκαινίαζει το τριήμερο των επίσημων προβολών του παρουσιάζοντας συναυλία του Στέλιου Χατζηκώστα. Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα χαρακτηριστικό δείγμα της προσωπικής του δουλειάς των τελευταίων δέκα χρόνων. Θα τον συνοδέψει επί σκηνής ο Χρυσόστομος Κέλης στις κιθάρες και το μπουζούκι. Τη μουσική θα συνοδεύει live animation από τον Χαράλαμπο Μαργαρίτη. H συναυλία θα λάβει χώρα στο Αττικόν, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 8μμ.

specialguests
21:00 | ΠΡΟΒΟΛΕΣ / ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Προβολές των ταινιών των επίσημων καλεσμένων του Animattikon

___________________________

4 Noεμβρίου 2017 | Aττικόν

workshopscreening

19:00 | ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
Το The Animattikon Project παρουσιάζει τις ταινίες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια των εργαστηρίων του, μαζί με συνοδευτικό οπτικό υλικό που καταγράφει τη διαδικασία της δημιουργίας τους.

4633279298_458x256
20:00 | 
ΠΡΟΒΟΛΕΣ / ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ANIMATTIKON PROJECT

___________________________


5 Noεμβρίου 2017 | Aττικόν

animasyroshistory

19:00 | Παρουσίαση της ιστορίας του Animasyros από το Βασίλη Καραμητσάνη (πρόεδρο του Animasyros)
Evropi

20:00 | Προβολή του προγράμματος Evrόpi: 28 animation narratives for Europe
Το The Animattikon Project παρουσιάζει, στις 5 Νοεμβρίου 2017, στο Αττικόν, το πρόγραμμα του Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων με τίτλο Evrόpi: 28 animation narratives for Europe.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Νοέμβριος 3, 2017
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,