Στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 ο σκηνοθέτης Δρ. Γιώργος Ροδοσθένους και ο συνθέτης Δρ. Δημήτρης Ζαβρός αναζητούν ιστορίες για το μιούζικαλ Η Αλήθεια για την Αφροδίτη.

Οι ιστορίες αυτές θα μπορούσαν να διασκευαστούν και να αποτελέσουν τον πυρήνα του σεναρίου στο συγκεκριμένο μιούζικαλ.

Οι δημιουργοί θα επιθυμούσαν να συναντήσουν ανθρώπους που η ζωή τους συνδέεται άμεσα η έμμεσα με την πόλη της Πάφου οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες και ιδέες σχετικά με “την αγάπη για την ομορφιά” και την “ομορφιά της αγάπης”.

Η Μυθολογία αναφέρει ότι η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και της ομορφιάς, γεννήθηκε στην Πάφο. Μήπως αυτό έχει επηρεάσει την αντίληψή σας για την Πάφο; Η δική σας ιστορία αγάπης έχει καθόλου σχέση με αυτή την παράδοση;

  • Πώς εσείς αντιλαμβάνεστε την ομορφιά μέσα σε μια τέτοια εμπειρία;
  • Τι σημαίνει η ομορφιά για σας, σήμερα; Τι σημαίνει, σήμερα, για σας η Αφροδίτη;
  • Μήπως η ομορφιά έχει δια/πολυ-πολιτισμική δύναμη που κατορθώνει να συγκινεί τους ανθρώπους;
  • Μπορείτε να διακρίνετε στην ομορφιά κάποιο καθολικό στοιχείο που δεν ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτισμικό πλαίσιο;
  • Είναι η ομορφιά προαπαιτούμενο για την αληθινή αγάπη;
  • Ποιες θυσίες έχετε κάνει για την ομορφιά και την αγάπη;
  • Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να ξαναδημιουργήσετε μια στιγμή ομορφιάς;
  • Πώς θα ορίζατε την εσωτερική και την εξωτερική ομορφιά, καθώς και την μη-ομορφιά;

Επίσης, επιδιώκουν να συλλέξουν ιστορίες αγάπης, μέσα στις οποίες π.χ. το ένα πρόσωπο θα μπορούσε να θεωρηθεί από την κοινωνία, ως ένας “άλλος”, ξένος και αταίριαστος με τα δικά της πρότυπα.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε η ομάδα ότι δεν ψάχνει για στίχους τραγουδιών, αλλά για ιστορίες, σκέψεις, εικόνες και δηλώσεις που περιστρέφονται γύρω από τις αλήθειες της ομορφιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να στείλουν την αφήγηση, ή ακόμη και οπτικό υλικό της ιστορίας τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο venuspafos17@gmail.com μέχρι την 10η Απριλίου 2017.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η συνεισφορά σας θα μείνει ανώνυμη και ότι θα υπάρξει ενημέρωση εάν και πώς θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό που θα μας προσφέρετε. Στην περίπτωση που η ιστορία σας επιλεγεί, ενδεχομένως να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να διαμορφωθεί πιο άρτια το περιεχόμενο και η μορφή της μουσικοθεατρικής παράστασης.

Περισότερες πληροφορίες για το μιούζικαλ “Η αλήθεια  για την Αφροδίτη” εδώ 

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..