Βόλτα στα Μουσεία - Συνέχεια

Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτευουσα της Ευρώπης Πάφος2017 συνεχίζει  και σήμερα 19 Μάιου 2017 , τη Βόλτα στα Μουσεία, μια δράση  που καθιέρωσε πέρσι και η οποία περιλαμβάνεται στους επίσημους εορτασμούς της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων. 

Η συγκεκριμμένη δράση στοχεύει σε μια μακροπρόθεσμη σύνδεση των μουσειακών χώρων της πόλης, αναδεικνύοντας όχι μόνο το περιεχόμενο τους,  αλλά και όλα όσα συνδέονται με αυτά, τους χώρους που τα περιβάλλουν καθώς και τις ιστορίες τους.
Φετινό θέμα της Ημέρας των Μουσείων είναι οι ανείπωτες ιστορίες και η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 19 Μάιου 2017  μια περιήγηση – αφήγηση στον αστικό ιστό της Πάφου. Η Λία Κωνσταντίνου και η Μαρίνα Σωκράτους- Αριστοδήμου θα αφηγηθούν στα ελληνικά και αγγλικά  ιστορίες για τα κτίρια και τους ανθρώπους που θα συναντήσουμε στη διαδρομή μας μέχρι το Εθνογραφικό μουσείο, το οποίο φιλοξενεί τη δράση του Οργανισμού.
Τέλος  κλείνοντας το διήμερο αυτό,  η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 προσκάλεσε τον γνωστό τενόρο  Μιχάλη Μάριο Γεωργίου για ένα κονσέρτο επισφραγίζοντας με μουσικό τρόπο τις αφηγήσεις για τον  τόπο μας αλλά και τον κόσμο όλο.

Η περιήγηση αρχίζει στις 5:30μμ από την Έδρα του Οργανισμού ( πρώην οικία Επάρχου) και η εισοδος είναι ελεύθερη. 

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..