Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 παρουσιάζει διεθνείς αστέρες από την Ευρώπη

Διανύοντας τον 6ο μήνα της πολιτιστικής χρονιάς, ο Οργανισμός Πάφος2017, συνεχίζει τις εκδηλώσεις του με την συμμετοχή διεθνών ονομάτων από την Ευρώπη. Αυτό το καλοκαίρι στην Πάφο, θα δοθεί ένα σπάνιο ραντεβού ανθρώπων της μουσικής και του θεάτρου.

Screen-Shot-2017-06-21-at-15.24.51

Στις 7 και 8 Ιουλίου, παρουσιάζονται οι Τρωάδες του Ευριπίδη. Πρόκειται για μια διεθνή παραγωγή με τη συμμετοχή ηθοποιών από τη Συρία και την Ελλάδα καθώς και από διχοτομημένες πόλεις, όπως η Λευκωσία, το Μοστάρ και η Ιερουσαλήμ. Η παράσταση σε σκηνοθεσία του σημαντικού ‘Ελληνα σκηνοθέτη, Θεόδωρου Τερζόπουλου, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κουνέλλη, που επρόκειτο να δημιουργήσει την εικαστική εγκατάσταση της παράστασης. Στο ρόλο της Εκάβης, η Δέποινα Μπεμπεδέλη.

Με τη συνεργασία του Θεάτρου Άττις
Χορηγοί Φιλοξενίας:
Elysium Hotel  &  Nereus Hotel
Ωρα έναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 20€, 15€ (μαθητές, άνεργοι, συνταξιούχοι)

Luz Casal_

Η Σκηνή που Ταξιδεύει παρουσιάζει τη σπουδαία Ισπανίδα ερμηνεύτρια Luz Casal, σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Κάστρο της Πάφου, στις 29 Ιουλίου. Πρόκειται για τη διασημότερη εκπρόσωπο της ισπανικής μουσικής σκηνής παγκοσμίως, με 24 συνολικά άλμπουμ και εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Η διάσημη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τραγούδια φλαμένκο και ταγκό, όπως τα θρυλικά «Piensa en mi» και «Un Ano de Amor».

Χορηγός: Cytamobile Vodafone
Χορηγός Φιλοξενίας: CONSTANTINOU BROS
‘Ωρα ‘Εναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 30€, 20€

13 Sept2016 - pic of Arvanitaki by Thodoris Psiachos copy

Υπο τον γενικότερο τίτλο «Φεγγάρια και Αστέρια», η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, φιλοξενεί μεγάλους ερμηνευτές στο ειδυλλιακό τοπίο της Πέτρας του Ρωμιού. Στις 4 Αυγούστου, αρχή γίνεται με την παράσταση Δεύτερη Ζωή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, μια ιδιαίτερη συναυλία μελοποιημένης ποίησης, σε ενορχηστρώσεις Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη. Την παράσταση ανοίγει το γνωστό μουσικό σύνολο Accordes Guitar Ensemble στις 20:30, με εννέα κιθάρες και ένα κοντραμπάσο σε ένα πρόγραμμα με διασκευές γνωστών έργων από την Μεσόγειο και παραδοσιακές μελωδίες της Κύπρου.
‘Ωρα έναρξης: 22:00
Χορηγός: ΟΠΑΠ, ΑΗΚ
Χορηγός Φιλοξενίας: Aphrodite Hills
Εισιτήρια: 20€, 25€ (το εισιτήριο ισχύει και για τις 2 παραστάσεις)

Goran_Bregovic_press-03-(photo credit Nebojsa Babic) copy

Στις 5 Αυγούστου “σβήνουν τα αστέρια” και ο Goran Bregovic οικοδομεί ένα σύμπαν από ξεχωριστούς ήχους και συναρπαστικές μουσικές εκτελέσεις. Η παράσταση του “Γάμοι και Κηδείες” αποτελεί ένα κράμα έντονων επιδράσεων από τη βαλκανική παράδοση. Την παράσταση ανοίγει στις 20:30 η ομάδα του Amalgamation Project, με τη συναυλία “Η Μεσόγειος Συναντά τα Βαλκάνια”, παρουσιάζοντας δικές της συνθέσεις αλλά και διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια.
‘Ωρα έναρξης: 22:00
Χορηγός: ΟΠΑΠ, ΑΗΚ
Χορηγός Φιλοξενίας: Aphrodite Hills
Εισιτήρια: 20€, 30€ (το εισιτήριο ισχύει και για τις 2 παραστάσεις)

misia_by_c_g_aragao copy

Η Σκηνή που Ταξιδεύει παρουσιάζει ακόμα μια κορυφαία ερμηνεύτρια, την ιέρεια των fado, Misia. Την έχουν αποκαλέσει διάδοχο της Amalia Rodrigues και ντίβα της Πορτογαλίας, ωστόσο εκείνη εντυπωσιάζει με την απλότητα και την αμεσότητά της. Η Misia, συνέδεσε το όνομά της με τη δημιουργική ανανέωση του είδους των fados και έρχεται στην Πάφο στις 19 Αυγούστου στο Αρχαίο Ωδείο της Πάφου, .ν της μουσικής και του θεάτρου την παργια να τραγουδήσει για την ψυχή, τον έρωτα, το πάθος, τη χαρά και τη ζωή.

Χορηγός: Cytamobile Vodafone
Χορηγός Φιλοξενίας: THANOS HOTELS – ALMYRA
‘Ωρα ‘Εναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 25€, 15€

 

Πλατινένιος Χορηγός Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017: Τράπεζα Κύπρου
Πληροφορίες Γραφεία Οργανισμού Πάφος2017: 2693 2017, www.pafos2017.eu
Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

 

Logo_footer   
     © 2016 - Web Design & SEO by Fidelity Technology Solutions
     Pafos2017 Official Photographer foto LARKO

Follow our Journey..